لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

اعلام جزئیات مراسم عید سعید فطر در مشهد | نوای بندگی در شهر طنین‌انداز می‌شود

  • کد خبر: ۶۶۸۹۸
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
اعلام جزئیات مراسم عید سعید فطر در مشهد | نوای بندگی در شهر طنین‌انداز می‌شود
جزئیات مراسم عید سعید فطر در مشهد اعلام گردید؛ از برگزاری نماز عید در ۵۰ منطقه مشهد تا نورافشانی و افزایش سرویس‌دهی مترو.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هم‌زمان با آغاز ماه شوال و پایان ماه مبارک رمضان، قرار است نوای بندگی در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز و علاوه بر آن، در ۵۰ منطقه دیگر شهر نیز نماز عید سعید فطر برگزار شود.


چنان که آستان‌قدس‌رضوی اعلام کرده نماز عید فطر در حرم مطهر به امامت آیت‌ا... سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده، ولی فقیه در استان، برگزار می‌شود. این‌مراسم در ساعت ۶:۱۵ صبح روز عید سعید فطر در صحن پیامبر اعظم (ص) و سایر صحن‌های غیرمسقف حرم مطهر رضوی با حفظ شیوه‌نامه‌های بهداشتی برپا می‌شود و به دلیل حضور گسترده نمازگزاران در این‌روز صحن پیامبر اعظم (ص)، صحن‌های پیرامونی و دوربرگردان‌های حرم مطهر رضوی به صورت شطرنجی و با فاصله‌گذاری اجتماعی مفروش می‌شود. استفاده از ماسک برای زائران الزامی است. همچنین در مبادی ورودی حرم مطهر، ماسک و برگه‌های نماز برای استفاده زائران توزیع می‌شود.


حجت‌الاسلام مرتضی همتی‌فر، معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان، هم در این‌باره گفت: با توجه به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا امکان برگزاری نماز عید سعید فطر به شرط رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و در فضای باز وجود دارد و با هدف کاهش تراکم جمعیت در فضا‌هایی همچون حرم مطهر رضوی، امکان برگزاری نماز عید فطر در ۵۰ نقطه در مناطق مختلف مشهد و در فضای باز فراهم شده است. این‌برنامه در ۳ تا ۵ نقطه از مناطق شهرداری مشهد برگزار می‌شود که عرصه میدان شهدا، ابتدای بولوار امامت تا چهارراه آزادشهر، میدان راه‌آهن و کوه‌پارک از مهم‌ترین محل‌های برگزاری نماز عید فطر هستند.


نورافشانی ۱۳ منطقه شهری

مجتبی منتظری، رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، هم درباره مهم‌ترین برنامه‌های شهرداری در روز عیدسعید فطر گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده در شب عید سعید فطر ۱۳ نقطه از مناطق مختلف شهری نورافشانی می‌شود.


محدودیت‌های ترافیکی روز عید

حسنعلی امامی، رئیس پلیس راهور مشهد، هم با اشاره به اجرای محدودیت‌های ترافیکی در روز ۲۳ اردیبهشت‌ماه گفت: این‌طرح در محدوده میدان شهدا تا حرم، چهارراه اندرزگو (فلکه آب) به‌سمت حرم، چهارراه شهید گمنام به‌سمت حرم، چهارراه نواب (شارستان) به‌سمت حرم و چهارراه دانش به‌سمت میدان بیت‌المقدس اجرا خواهد شد. همه خیابان‌های منتهی به حرم شامل طرح هستند و ورود به آن‌ها ممنوع است. پاک‌سازی این‌خیابان‌ها از خودرو‌های پارک‌شده از حدود ساعت ۲ صبح ۲۳ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و خودرو‌های پاک‌سازی‌شده بدون اعمال قانون به پارکینگ‌های خیابان مدرس و پایانه مسافربری منتقل می‌شوند.


افزایش ساعت کار مترو

همچنین با اعلام مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد، در روز عید فطر ساعت سرویس‌دهی قطار‎شهری مشهد افزایش می‌یابد. وحید مبین‌مقدم دراین‌باره اظهار کرد: قطارشهری در این روز برای رفاه حال نمازگزاران نماز عید فطر از ساعت ۶ صبح تا ۲۲ سرویس‌دهی می‌کند.


پایگاه‌های فعال انتقال خون در روز عید

«پایگاه‌های انتقال خون هم در روز عید فطر فعال هستند.» حمیدرضا اسلامی، سرپرست انتقال‌خون خراسان‌رضوی، با اعلام این‌خبر گفت: هم‌زمان با عید سعید فطر پایگاه اهدای خون امام‌رضا (ع) در میدان شریعتی، ابتدای خیابان دانشگاه و پایگاه شهید سلیمانی در منطقه آزادشهر، در محدوده بولوار استقلال، بین استقلال ۲ و ۴، برای دریافت خون در نوبت صبح از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳ آماده پذیرش اهداگران فعال هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->